Dane techniczne
Ostrze: Ręcznie Kuty Laminat San Mai ze stali węglowej U10 i Niklu,
grubość 3,3 mm (0.1299"), twardość 61 HRC
Rękojeść: Stabilizowany Czarny Grab, Przkładki z G10 i Nowe Srebro
Waga: 151 g (5.33 oz.)
Długość całkowita: 357 mm (14.06")
Długość ostrza: 215 mm (8.46")
Szerokość ostrza: 39 mm (1.54")
Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży i już niedługo w sklepie Polish Custom Knives pojawią się między innymi noże taktyczne, wojskowe, bushcraftowe i turystyczne mojej marki.