Dane techniczne
Ostrze: Laminat San Mai 4h13 boki, rdzeń O2 grubość 4 mm (0.1575"), twardość 59 HRC
Rękojeść: Stabilizowany Czarny dąb i Stal Nierdzewna
Pochwa: Skóra Bydlęca
Długość całkowita: 340 mm (13.39")
Długość ostrza: 210 mm (8.27")
Szerokość ostrza: 50 mm (1.97")
Zawsze lubiłem tworzyć. Pierwszy nóż wykonałem mając 16 lat, do dziś jestem z niego dumny, bo to od niego zaczęła się moja pasja.
Dziś noże to mój styl życia.
Lubię podejmować wyzwania, uczyć się nowych metod i sposobów oraz poznawać nowe materiały. Dlatego chętnie podejmuję się różnych projektów.
Głównie specjalizuję się w nożach myśliwskich i kuchennych.
Mam nadzieję, że będę miał okazję wykonać jeszcze wiele pięknych noży.
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie