Klient płaci 25% w momencie zamówienia, 25% po 30 dniach, 25% po 60 dniach i ostatnie 25% po 90 dniach.
Dane techniczne
Ostrze: Stal K110 (D2) Bohler 2,3 mm, 61 HRC
Powłoka/wykończenie ostrza: Satin
Rękojeść: Stabilizowany Czarny Dąb, Żywica
Waga: 160 g
Długość całkowita: 325 mm
Długość ostrza: 180 mm
Szerokość ostrza: 50 mm
Krawędzie zaokrąglone
Noże pod logiem Pabiś to dzieło 18 letniego chłopaka, który stara się realizować swoją pasję. Nożami zajmuję się od około dwóch lat , początkowo próbowałem tworzyć noże myśliwskie i bushcraftowe ale odkryłem, że moim powołaniem są noże kuchenne. Właśnie dlatego od roku produkuję ręcznie robione noże kuchenne.