Klient płaci 25% w momencie zamówienia, 25% po 30 dniach, 25% po 60 dniach i ostatnie 25% po 90 dniach.
Dane techniczne
Ostrze: Stal proszkowa nierdzewna ELMAX 1,8 mm (0.0709"), twardość 62 HRC
Powłoka/wykończenie ostrza: Ręcznie wykonana satyna
Rękojeść: Klon stabilizowany zielono-pomarańczowy
Waga: 41,5 g (1.46 oz)
Długość całkowita: 174 mm (6.85")
Długość ostrza: 84 mm (3.31")
Szerokość ostrza: 20 mm (0.79")
Krawędzie zaokrąglone i polerowane
Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży. Zachęcam do zapoznania się z ofertą marki ZA-PAS, również mojej produkcji. Pełną gamę produktów znajdziecie Państwo tu w Polish Custom Knives.
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie
ZESTAW NOŻY KUCHENNYCH 3 K110 D2 ZE...
ZESTAW NOŻY KUCHENNYCH 2 K110 D2 ST...
ZESTAW NOŻY KUCHENNYCH 1 K110 D2 BL...
NÓŻ KUCHENNY YANAGIBA 270 PRAWORĘCZ...
NÓŻ KUCHENNY YANAGIBA 270 PRAWORĘCZ...
NÓŻ KUCHENNY YANAGIBA 250 PRAWORĘCZ...
NÓŻ KUCHENNY TASAK DO KOŚCI 8 D2 K1...
NÓŻ KUCHENNY TASAK CHIŃSKI 7 D2 K11...
NÓŻ KUCHENNY TASAK AZJATYCKI 6 D2 K...
NÓŻ KUCHENNY TASAK AZJATYCKI 180 5 ...
NÓŻ KUCHENNY SZEFA KUCHNI CHEF 210 ...
NÓŻ KUCHENNY SUJIHIKI 270 4 K110 D2...