Dane techniczne
Ostrze: Stal narzędziowa K110 (D2) Bohler,
grubość 2,1 mm (0.0827"), twardość 61 HRC
Powłoka/wykończenie ostrza: Ręcznie Wykonana Satyna
Rękojeść: Hybryda
Waga: 46 g (1.62 oz)
Długość całkowita: 176 mm (6.93")
Długość ostrza: 83 mm (3.27")
Szerokość ostrza: 20 mm (0.79")
Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży i już niedługo w sklepie Polish Custom Knives pojawią się między innymi noże taktyczne, wojskowe, bushcraftowe i turystyczne mojej marki.