NÓŻ KUCHENNY GYUTO 190 5 D2 WENGE CZARNY GRAB PABIŚ

  • szt.
  • Cena brutto: 1 019,00 zł 828,46 zł
  • Niedostępny

Dane techniczne

Ostrze: Stal narzędziowa K110 (D2) Bohler

grubość 2,6 mm (0.1024"), twardość 61 HRC

Wykończenie ostrza: Ręcznie Wykonana Satyna

Rękojeść: Oktagon, Wenge, Czarny Grab

Waga: 136 g (4.80 oz.)

Długość całkowita: 340 mm (13.39")

Długość ostrza: 192 mm (7.56")

Szerokość ostrza: 45 mm (1.77")

 

Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży i już niedługo w sklepie Polish Custom Knives pojawią się między innymi noże taktyczne, wojskowe, bushcraftowe i turystyczne mojej marki.