NÓŻ KUCHENNY CHEF 240 4 K110 HYBRYDA PABIŚ

  • szt.
  • Cena brutto: 1 169,00 zł 950,41 zł
  • Niedostępny

Dane techniczne

Ostrze: Stal narzędziowa węglowa K110 (D2) Bohler

grubość 2,5 mm (0.0984"), twardość 61 HRC

Wykończenie ostrza: Ręcznie Wykonana Satyna

Rękojeść: Hybryda, Drewno Stabilizowane, Żywica

Waga: 177 g (6.24 oz.)

Długość całkowita: 362 mm (14.25")

Długość ostrza: 240 mm (9.45")

Szerokość ostrza: 53 mm (2.09")

Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży i już niedługo w sklepie Polish Custom Knives pojawią się między innymi noże taktyczne, wojskowe, bushcraftowe i turystyczne mojej marki. 

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie