Klient płaci 25% w momencie zamówienia, 25% po 30 dniach, 25% po 60 dniach i ostatnie 25% po 90 dniach.
Dane techniczne
Ostrze: Stal proszkowa nierdzewna M390 Bohler 2,1 mm (0.0827"), twardość 62 HRC
Wykończenie ostrza: Ręcznie Wykonana Satyna
Rękojeść: Czeczota brzozy karelskiej
Waga: 163 g (5.75 oz.)
Długość całkowita: 305 mm (12.01")
Długość ostrza: 180 mm (7.09")
Szerokość ostrza: 51 mm (2.01")
Środek ciężkości na logo
Krawędzie zaokrąglone i polerowane
Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży. Zachęcam do zapoznania się z ofertą marki ZA-PAS, również mojej produkcji. Pełną gamę produktów znajdziecie Państwo tu w Polish Custom Knives.