NÓŻ KUCHENNY GYUTO 210 16 NMV OLIWKA PABIŚ KNIVES

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: DANIEL PABIŚ KNIVES
  • Dostępność: Jest (Dostępny od ręki)  (1 szt.)
    Czas realizacji: dostępny od ręki
  • szt.
  • Cena brutto: 1 519,00 zł 1 234,96 zł

Dane techniczne

Ostrze: Stal NMV Bohler, grubość 2,5 mm (0,0984"), twardość 62 HRC

Powłoka/wykończenie ostrza: Acid stonewash

Rękojeść: Wenge, drewno oliwkowe

Waga: 168 g (5.93 oz)

Długość całkowita: 361 mm (14.21")

Długość ostrza: 210 mm (8.27")

Szerokość ostrza: 52 mm  (2.05")

Krawędzie zaokrąglone

Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży i już niedługo w sklepie Polish Custom Knives pojawią się między innymi noże taktyczne, wojskowe, bushcraftowe i turystyczne mojej marki.