Klient płaci 25% w momencie zamówienia, 25% po 30 dniach, 25% po 60 dniach i ostatnie 25% po 90 dniach.
Przedstawiamy ten wyjątkowy zestaw noży, stworzony z pasją i oddaniem rzemieślników, dla tych, którzy cenią wyjątkową jakość i elegancję w kuchni. To niezwykłe dzieło sztuki kulinarnego rzemiosła, które nie tylko doskonale sprawdzi się w codziennym gotowaniu, ale również stanowi dumę każdej ekskluzywnej kuchni.
Zestaw obejmuje stojak na noże, misternie wykonany z wysokogatunkowych materiałów, który dopasuje się zarówno do tradycyjnych jak i nowoczesnych wnętrz.
Dane techniczne
W zestawie ze stojakiem na noże wykonanym z MDF, po obu stronach dwa rzędy mocnych magnesów, całość obłożona bejcowanym obłogiem dębowym pokrytym olejowoskiem. Podstawa wykonana z Corianu.
Szerokość stojaka: 24 cm (9.45")
Wysokość stojaka: 26,5 cm (10.43 ")
Głębokość stojaka: 13,5 cm (5.31 ")
Waga stojaka: 2,3 kg (5,07 lbs)
Dedykowane pudełko na noże w cenie.
1. Nóż Szefa numer seryjny No.407:
Ostrze: Stal nierdzewna proszkowa Bohler M390 grubość 2 mm (0.0787"), twardość 61 HRC
Wykończenie ostrza: Piękna, ręcznie wykonana satyna
Rękojeść: Hybryda epoksydu z kością prażubra, siatka aluminiowa, drewno stabilizowane, przekładki z laminatu
Waga: 168 g (5.93 oz.)
Długość całkowita: 340 mm (13.39")
Długość ostrza: 220 mm (8.66")
Szerokość ostrza: 51 mm (2.01")
2. Mniejszy szef Ostrze numer seryjny No.405:
Ostrze: Stal nierdzewna proszkowa Bohler M390 grubość 2 mm (0.0787"), twardość 61 HRC
Wykończenie ostrza: : Piękna, ręcznie wykonana satyna
Rękojeść: Hybryda epoksydu z kością prażubra, siatka aluminiowa, drewno stabilizowane, przekładki z laminatu
Waga: 145 g (5.11 oz.)
Długość całkowita: 300 mm (11.81")
Długość ostrza: 185 mm (7.28")
Szerokość ostrza: 46 mm (1.81")
3. Nóż Santoku numer seryjny No.406:
Ostrze: Stal nierdzewna proszkowa Bohler M390 grubość 1,9 mm (0.0748"), twardość 61 HRC
Wykończenie ostrza: Piękna, ręcznie wykonana satyna
Rękojeść: Hybryda epoksydu z kością prażubra, siatka aluminiowa, drewno stabilizowane, przekładki z laminatu
Waga: 160 g (5.64 oz.)
Długość całkowita: 305 mm (12.01")
Długość ostrza: 185 mm (7.28")
Szerokość ostrza: 51 mm (2.01")
4. Nóż do chleba numer seryjny No.410:
Ostrze: Stal nierdzewna proszkowa Bohler M390 grubość 1,6 mm (0.0630"), twardość 59 HRC
Wykończenie ostrza: : Piękna, ręcznie wykonana satyna
Rękojeść: Hybryda epoksydu z kością prażubra, siatka aluminiowa, drewno stabilizowane, przekładki z laminatu
Waga: 114 g (4.02 oz.)
Długość całkowita: 330 mm (12.99")
Długość ostrza: 210 mm (8.27")
Szerokość ostrza: 32 mm (1.26")
5. Nóż trybownik numer seryjny No.408:
Ostrze: Stal nierdzewna proszkowa Bohler M390 grubość 1,5 mm (0.0591"), twardość 59 HRC
Wykończenie ostrza: Piękna, ręcznie wykonana satyna
Rękojeść: Hybryda epoksydu z kością prażubra, siatka aluminiowa, drewno stabilizowane, przekładki z laminatu
Waga: 99 g (3.49 oz.)
Długość całkowita: 295 mm (11.61")
Długość ostrza: 168 mm (6.61")
Szerokość ostrza: 24 mm (0.94")
6. Nóż do filetowania numer seryjny No.409:
Ostrze: Stal nierdzewna proszkowa Bohler M390 grubość 1,3 mm (0.0512"), twardość 59 HRC
Wykończenie ostrza: Piękna, ręcznie wykonana satyna
Rękojeść: Hybryda epoksydu z kością prażubra, siatka aluminiowa, drewno stabilizowane, przekładki z laminatu
Waga: 90 g (3.17 oz.)
Długość całkowita: 323 mm (12.72")
Długość ostrza: 198 mm (7.80")
Szerokość ostrza: 15 mm (0.59")
7. Nóż mały pomocnik numer seryjny No.411:
Ostrze: Stal nierdzewna proszkowa Bohler M390 grubość 1,2 mm (0.0472"), twardość 59 HRC
Wykończenie ostrza: Piękna, ręcznie wykonana satyna
Rękojeść: Hybryda epoksydu z kością prażubra, siatka aluminiowa, drewno stabilizowane, przekładki z laminatu
Waga: 71 g (2.5 oz.)
Długość całkowita: 231 mm (9.09")
Długość ostrza: 122 mm (4.80")
Szerokość ostrza: 28 mm (1.1")
Nazywam się Maciek Pióro – noże to moja pasja… Z miłości do noży postanowiłem robić je samodzielnie. Od podstaw udoskonalałem swoje umiejętności, w czym pomogło mi ponad 15 letnie prowadzenie stolarni.
Wykonane przeze mnie drewniane rękojeści i pochwy na noże „saya”
wyróżniają się staranną produkcją i dbałością o najmniejsze detale.
Otrzymując wyrazy uznania od zadowolonych klientów, otrzymuję najlepszą motywację do dalszej ciężkiej pracy i rozwijania oferty noży o nowe modele. Również Państwa zapraszam do sprawdzenia różnic pomiędzy nożem ze sklepu, a tym zrobionym przeze mnie. Zapewniam, że jest to inwestycja, która daje mnóstwo satysfakcji i zadowolenia przy każdym gotowaniu.