NÓŻ KUCHENNY SANTOKU 180 14 D2 HYBRYDA PABIŚ

  • szt.
  • Cena brutto: 1 069,00 zł 869,11 zł
  • Niedostępny

Dane techniczne

Ostrze: Stal narzędziowa K110 (D2) Bohler,

grubość 2,2 mm (0.0867"), twardość 61 HRC

Wykończenie ostrza: Satyna Ręczna

Rękojeść: Oktagon, Hybryda Drewno Stabilizowane i Żywica

Waga: 167 g (5.89 oz.)

Długość całkowita: 326 mm (12.83")

Długość ostrza: 178 mm (7.01")

Szerokość ostrza: 49 mm (1.93")

Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży i już niedługo w sklepie Polish Custom Knives pojawią się między innymi noże taktyczne, wojskowe, bushcraftowe i turystyczne mojej marki.