NÓŻ KUCHENNY GYUTO 240 5 K110 CZARNY GRAB PABIŚ

  • szt.
  • Cena brutto: 1 199,00 zł 974,80 zł
  • Niedostępny

Dane techniczne

Ostrze: Stal narzędziowa węglowa K110 (D2) Bohler

grubość 2,6 mm (0.1024"), twardość 61 HRC

Wykończenie ostrza: Ręcznie Wykonana Satyna

Rękojeść: Oktagon, Stabilizowany Czarny Grab, Miedź

Waga: 189 g (6.67 oz.)

Długość całkowita: 380 mm (14.96")

Długość ostrza: 237 mm (13.27")

Szerokość ostrza: 52 mm (2.05")

Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży i już niedługo w sklepie Polish Custom Knives pojawią się między innymi noże taktyczne, wojskowe, bushcraftowe i turystyczne mojej marki.