Klient płaci 25% w momencie zamówienia, 25% po 30 dniach, 25% po 60 dniach i ostatnie 25% po 90 dniach.
Dane techniczne
Ostrze: Stal nierdzewna proszkowa Elmax
grubość 2,4 mm (0.0945"), twardość 62 HRC
Wykończenie ostrza: Ręcznie Wykonana Satyna
Rękojeść: Czerwona żywica i węglowana antcarta
Waga: 154 g (5.43 oz)
Długość całkowita: 332 mm (13.07")
Długość ostrza: 210 mm (8.27")
Szerokość ostrza: 49 mm (1.93")
Środek ciężkości na logo
Krawędzie zaokrąglone i polerowane
Witam, nazywam się Daniel Pabiś od 2016 roku zajmuje się produkcją noży ręcznie robionych. Przez pierwsze 2 lata traktowałem to tylko jako pasję, lecz z czasem przerodziło się to w mój zawód . Dziś śmiało mogę powiedzieć, że pasja, upór i odwaga doprowadziła mnie do pozycji właściciela jednej z najszybciej rozwijających się firm produkujących noże w Polsce . Moim ulubionym typem noży są noże kuchenne, które w wersji handmade będę produkował do końca życia i jeden dzień dłużej. Dodatkowo posiadam najbardziej zautomatyzowaną linie w Polsce do produkcji noży. Zachęcam do zapoznania się z ofertą marki ZA-PAS, również mojej produkcji. Pełną gamę produktów znajdziecie Państwo tu w Polish Custom Knives.